e

  Markisvävar från Dickson

  Dicksons markisväv är av högsta kvalité, väven är tillverkad av spinnfärgad akryl vilket gör att väven behåller färgen och inte bleknar. Vi garanterar ett förstklassigt skydd mot UV-strålning, värme och bländning. Vår väv har en skyddande impregnering som gör den vattenavstötande, smutstålig och motståndskraftig mot röta.

  Söker du en väv för en mer krävande miljö, välj vår MAX väv som har en självrengörande struktur och en förstärkt vattentäthet. Ett bra alternativ för uteserveringar och butiker men även för dig som vill ha ett optimalt skydd för din terrass.

   

  Vi arbetar ständigt med att förbättra våra textilier och minimera produkternas klimatpåverkan. Väven produceras i Lille i norra Frankrike. Där finns också vårt framstående designteam som är trendsättande på marknaden och arbetar kontinuerligt med att ta fram nya färger och mönster.

   

  Markiskollektionen från Dickson består av hela 202 referenser, inklusive 90 helt nya enfärgade. Det innebär att DICKSON® erbjuder 188 Orchestra-tyger och 14 Opera-jacquarder. Samt en överraskande innovation: det blå jeanstyget som gör debut med en helt lysande kollektion.

  Orchestra, marknadens största produktserie, visar upp en unik och annorlunda stil. Med inspiration från de senaste "inne-ute"-trenderna sticker den ut med sin fantastiska färgrikedom och 14 nya vibrerande enfärgade tyger. Med rosa, lila eller grönt kan färgerna varieras gränslöst eller användas för att krydda ultragrafiska randiga mönster.

  DICKSON® befäster alltså sin position som stilledande tillverkare av markistyger med dessa 90 läckra, enfärgade tyger, 18 oemotståndliga ränder (vissa klassiska, andra trendiga) samt nio nya jacquarder med fascinerande detaljer, alla tillhörande en enastående markiskollektion bestående av två makalösa produktserier; Orchestra och Opera.

   

  Information om vattentäta vävar hittar ni här: http://www.dickson-constant.com/sv/SE/solskydd/orchestra-max