Vi på Göteborgs Solskydd är en komplett leverantör som erbjuder försäljning, tillverkning, montering och service av solskyddsprodukter. 

 

Göteborgs Solskydd startade år 2002 i Göteborg av Peter Söderström. Tack vare Peters långa erfarenhet i solskyddsbranschen kände han att han kunde stå på egna ben och erbjuda sina anpassade solskyddslösningar.

Emellertid blev företag väldigt populärt och framgångsrikt och det lilla företaget expanderade och har idag ca 10 anställda. Idag har Göteborgs solskydd inte bara trevliga och kunniga säljare vi har även produktionspersonal med över 30 års erfarenhet samt montörer med stor erfarenhet av infästningsteknik.

Göteborgs Solskydd en av de större aktörerna inom solskyddsbranschen och har blivit ett namn på marknaden som är kopplat till hög servicegrad, bra kvalitet och prisvärda produkter.

Idag erbjuder GBG Solskydd över 30års erfarenhet av försäljning, tillverkning, montering samt anpassad rådgivning till dina behov och önskemål. Den bäst möjliga kvaliteten tack vare en egen lokal och flexibel tillverkning.

Innan Du ens tänker solskydd bör du prata med Adam, Johan eller Peter  Det kostar inget och det kan ditt livs bästa beslut, för solskydd är mycket mer än att skydda sig mot solen.