e

    Café au Lä®

    Justerbart glasräcke för terass och uteservering

    Vi är tillsammans med stora delar av det svenska folket, omåttligt förtjusta att en varm sommardag sitta på en tilltalande uteterass. Dricka en kopp kaffe och diskutera trivialiteter. Men tyvärr verkar det ibland som att vädergudarna inte delar detta intresse, kalla vindar och minst sagt omilt väder förkortar säsongen på tok för mycket. Med vårt höj och sänkbara staket investerar du i ett bättre läge och förlänger säsongen.

    Café au Lä finns i fem standardhöjder. De olika sektionerna är konstruerade på samma sätt med två glasskivor innefattade i en ram av aluminium. Den nedre skivan sitter fast i ramen medan den övre löper fritt i ett spår längs med sidstolparna vilket innebär att gästen själv lätt kan höja och sänka skivan till exakt den nivå han eller hon önskar.

    När du bestämt dig för att bygga in din uteservering med Café au Lä så innebär det inte bara att du och dina gäster får en trivsammare och behagligare miljö. Café au Lä ger dig också flera nya skyltfönster som du kan använda på en rad olika sätt för att locka in fler gäster.