e

  Cit i Lä®

  HÖJ- OCH SÄNKBARA GLASRÄCKEN

  När du behöver kombinerat vindskydd och avskärmning på din altan, balkong eller uteservering erbjuder vi höj- och sänkbara glaspartier 

  Investera i ett bättre läge

   

  Gör din altan, balkong eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar men inte minst – du kan öppna upp när det är vackert väder och solen gassar.

  Cit i Lä® är ett modernt underhållsfritt koncept för höj- och sänkbar inglasning. Med denna unika produkt får du ut maximalt av din uteplats och du behöver inte rätta dig efter nyckfulla vindar. Komplettera med fast överljus för helinglasning eller välj fasta uppgraderingsbara sektioner för ett snyggt glasräcke.

  Med vår höj- och sänkbara inglasning investerar du i ett bättre läge och förlänger säsongen.


  Svalsons glasräcken är steglöst höj- och sänkbara och balanseras med hjälp av en motvikt som är vår egen uppfinning, och det gör dem enkla att dra det upp och ner. Det höjbara glaset stannar på valfri höjd utan att låsa fast det. CIT I LÄ är en väletablerad produkt av hög och stabil kvalitet.

   

   

  Skicka Offertförfrågan