e

Markisvävar från Sandatex

Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv. Hela vårt sortiment är formgivet av vår egen designavdelning. Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv, allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen. Samtliga Sandatex vävar är tillverkade av spinnfärgad akryl och håller högsta färgäkthet samt är smuts- och vattenavvisande.

I mer än 30 år har Sandatex levererat väv till landets främsta markisspecialister. Vi är övertygande om att skandinavisk design, tillverkad enligt högsta kvalitetsstandard i Italien kommer att vara ledande många år till.

 

Några saker som är bra att känna till.

Alla vävar från Sandatex är tillverkade av spinnfärgad akryl. Spinnfärgad betyder att man tillsatt färgen redan innan man spunnit tråden, vilket ger en helt och hållet genomfärgad tråd. Man kan säga att vår väv är som en morot, den har samma färg rakt igenom. Tyg som färgats senare blir som ett äpple, bara färg i yttersta skalet.

Metoden gör det också möjligt för oss att skapa kollektioner som genomgående håller så höga värden som 7–8 i färgäkthet på en 8-gradig skala. Vi är måna om att din investering ska hålla i många år, ingen annan vävleverantör kan erbjuda dig så många färgäkta vävar som Sandatex. Naturligtvis är alla våra vävar också smuts- och vattenavvisande.

  • Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv.
  • Sandatex har levererat väv till landets främsta markisspecialister i mer än 30 år.
  • Varje Sandatex-kollektion är exklusivt framtagen och designad för den skandinaviska marknaden.
  • Under högsäsong kommer leveranser varje vecka från väveriet i Italien till Sandatex huvudkontor i Borås.
  • Sandatex använder bara spinnfärgad väv, tråden/fibern är helt genomfärgad.
  • Markisväv från Sandatex håller högsta färgäkthet, 7–8 på en 8-gradig skala.
  • Sandatex markisväv är smuts- och vattenavvisande.