e

Maxi Balkongskydd

Tänk dig en solig vårdag. Du vill sitta på balkongen och njuta av den härliga vårsolen. Men efter en stund känner Du att det drar kallt och att du känner Dig lite utsatt för blickar från förbipasserande och grannar.
Lösningen på det problemet är att dra fram Maxi Balkongskydd som sitter monterat i sin kassett på räcket. 
 
Maxi Balkongskydd är ett vind och insynsskydd för balkonger. Det monteras fast på överliggaren/räcket på balkongen genom att spännas fast där. Inget skruvas alltså i vägg eller dylikt. Väven är 60 cm hög och sen kan man dra ut skyddet till max 230 cm. Fungerar som en rullgardin fast på tvären.
 
Kassett, konsol, hörnstaget och dragstag är i aluminium. Väven som dras ut är i 100 % acryl, alltså professionell markisväv, som ligger skyddad i kassett när den inte används. När behovet av skydd finns så drar man ut väven och sätter fast den. Väven är fjäderspänd för att alltid hålla sig sträckt.
 
Tanken med konstruktionen är att Du ska kunna dra fram balkongskyddet när Du har behov av det, när Du lämnar balkongen så fäller Du in skyddet. Detta gör att även väven håller sig fräsch länge!
 

När man inte använder skyddet så förvaras det inrullat i sin kassett.

Maxi balkongskydd beställs i vår utställning eller via mail. 

info@gbgsolskydd.com

Skicka Offertförfrågan